Referat Nazismul lui Hitler
 

www.referat-scoala.ro


Index2000 LinkExchange
Home Top download Medie referate Cauta referat Adauga Cele mai citite
Astronomie (95)
Biologie (676)
Chimie (328)
Diverse (160)
Economie (58)
Engleza (253)
Filozofie (108)
Fizica (389)
Franceza (121)
Geografie (739)
Germana (40)
Informatica (384)
Istorie (918)
Marketing (9)
Matematica (303)
Psihologie (163)
Religie (40)
Romana (1572)

Link exchange

Total referate:
6356


HotNews:

PEDOMETRU LA FURNICI
Guitar Hero va avea continuari
Armored Core 4 - lansat odata cu PS3
SCHIMBARI LA BAC - Hardau vrea sport obligatoriu, ori deloc
ALTERNATIVA LA SOURCEFORGE, Google lanseaza un serviciu pentru gazduirea proiectelor open-source
Un nou RPG, Phantasy Star
Movielink sau DVD-ul care vine de pe Internet
SESIUNEA DE TOAMNA - INCEP INSCRIERILE PENTRU A DOUA SESIUNE A BAC-ULUI

Stiinta si Tehnologie

Linia Fierbinte : ADMITERE FACULTATE 2008::Admitere computerizata liceu 2008::Bacalaureat 2008

Linia Timpului: ADMITERE FACULTATE 2007::Teste Nationale 2007::Admitere computerizata liceu 2007::Bacalaureat 2007
ADMITERE FACULTATE 2006::Teste Nationale 2006::Admitere computerizata liceu 2006::Bacalaureat 2006


Nazismul lui HitlerNazismul lui Hitler
Autor: POPESCU ALEXANDRU

La început a fost Adolf Hitler. Adolf era un copil cinstit care nu avea o viata foarte interesantă. Tatăl său care era functionar la granita dintre Austria si Germania era un om foarte aspru si dominant. La vârsta de 14 ani lui Adolf i-a murit tatăl, si de atunci au inceput să se observe semnele de ură si viciozitate pe care avea să le manifeste mai târziu. Când avea 19 ani, Adolf a plecat la Viena, unde, visând sa devina pictor, a vrut să intre la o scoală de arta dar a fost respins. În anii petrecuti în Viena, Hitler dezvoltă un puternic sentiment de ură pentru evrei si dupa spusele lui, tot acolo îsi formează si teoriile privind rasa supremă.
Primul razboi mondial lovea Europa precum o furtună si Hitler decide să se înroleze in armata germană. A fost un luptător indârjit, daca nu chiar nebun. Odată a capturat 21 de bărbati, fără a se folosi de armă, dar a fost rănit cu gaz de mustar si a stat foarte mult timp în spital pentru a se vindeca. Când a iesit din spital războiul se terminase si oarecum slăbit Hitler a gasit o slujbă de curier in Munchen. Aici el s-a întâlnit cu Partidul German al Muncii si a fost impresionat de ideile acestora.
Hitler nu a înfiintat acest partid, ci doar i s-a alaturat acestuia si mai târziu l-a dominat.
În 1919, la vârsta de 30 de ani, Hitler a depus un efort intens pentru partid, si datorita lui miscarea a avut succes. El era unul dintre cei 7 membri din comitetului director al partidului. La început Hitler a împartit celorlalti membrii invitatii pentru prietenii si familiile acestora dar putinii oamenii li s-au alăturat. Însă cu timpul partidul s-a extins si au închiriat o pivnită de bere care putea găzdui 100 de oameni si care s fost supraaglomerată. Unul dintre cei care le-a vorbit oamenilor din aceea cameră a fost chiar Hitler, care, spre surprinderea tuturor, s-a dovedit a fi un foarte bun si provocator orator, el a descris acest moment in cartea sa autobiografică, Mein Kampf: " Am vorbit 30 de minute, si ceea ce, până atunci, eu doar simteam in sinea mea că pot fara să fiu constient de acest lucru, s-a dovedit a fi realizabil: Puteam să vorbesc! După 30 de minute multimea din camera aceea mică era electrizată si entuziasmul a fost dovedit de faptul că referirea mea la sacrificarea celor prezenti a dus la strângerea unei donatii de 300 de marci".
În 1920 Hitler devine seful propagandei de partid si sustine organzarea primei întâlniri in masă a membrilor. Desi ceilalti conducători ai partidului s-au opus organizării unei întâlniri in masă, aceasta a avut totusi loc. Se temeau ca revolutionarii Marxisti ar putea veni la întrunire si ar distruge-o, dar Hitler asta îsi dorea. El a presupus corect ca asta doar ar extinde miscarea bazându-se pe frica germanilor de o revolutie comunistă.
Pe 24 februarie 1920, Hitler a intrat in sală unde a găsit 2000 de oameni care asteptau să înceapa întrunirea. Printre acestia era un număr considerabil de comunisti care doreau să distrugă adunarea. La câteva minute după inceperea discursului lui Hitler, comunistii au inceput să scandeze lozinci si astfel au stârnit tărăboiul, dar după cum sperase Hitler, comunistii erau prea putini si astfel lozincile au fost acoperite de aplauzele celor adunati.
Apoi el a prezentat cele 25 de articole ale cu privire la Partidul German al Muncii, întrunirea a fost un succes.
"După aproape 4 ore sala incepea să se golească si multimea, umăr la umăr, se indrepta usor spre iesire, mi-am dat seama că principiile unei miscări care nu va fi uitată niciodată se transmiteau printre oameni." ( Mein Kampf )
Tot in 1920 Hitler a adus, ca simbol oficial al miscarii, swastika odată cu un nume nou: Partidul National Socialist al Muncitorilor din Germania ( pe scurt Partidul Nazist ). La sfârsitul anului 1920 partidul număra deja 3000 de oameni.
În scurt timp Hitler si-a făcut un renume in Germania, ca fiind un om capabil să conducă tara si să o ferească de o revolutie comunistă similară cu ceea din Rusia. Astfel, în 1921, Hitler s-a dus la Berlin să caute sprijin din partea celorlalte partide nationaliste. Ceilalti lideri ai Partidului Nazist erau insă sceptici, gelosi si nu doreau ca Hitler să conducă partidul. Astfel, in timp ce el era la Berlin, ceilalti lideri au format o aliantă cu un alt partid nationalist din Augsburg pentru a-l detrona pe Hitler. El a demonstrat încă o dată la Berlin capabilitătile sale manipulative politice, iar pe 11 iulie 1921 s-a intors la Munchen si a demisionat din Partidul Nazist.
Ceilalti lideri ai partidului si-au dat in curând seama de greseala facuta, demisia lui Hitler insemna pierdere avantajelor partidului si chiar distrugereu lui. Insa si Hitler si-a dat seama ca fara el partidul va pieri si a trimis o scrisoare liderilor partidului prin care spunea ca va veni inapoi doar daca va fi numit presedinte al partidului si va avea putere suprema. Partidul a supus la vot propunerile lui Hitler si in urma voturilor, 543 pentru si numai 1 impotriva sa, el a ajuns noul lider al partidului. Pe 29 iulie 1921 Hitler s-a prezentat multimii sub titulatura de "Fuhrer", nume pe care-l va purta toata viata.
Pana in 1923 partidul numara 55.000 de membri si in noiembrie 1923 Hitler a condus "Beer Hall Putsch", miscare care a incercat sa doboare guvernul din Bavaria si eventual pe cel din Berlin, dar care nu a avut succes. Aceasta incercare a fost impiedicata de caderea economica care a lovit Germania. Sfarsitul a fost dramatic iar Hitler si alti lideri nazisti au ajuns la inchisoare. In inchisoare el a scris faimoasa autobiografie Mein Kampf. Scoaterea nazismului in afara legii a dus la cresterea popularitatii acestuia printre tineretul german. De cand a iesit din inchisoare si pana in anul 1933 a fost o perioada de liniste deplina in care nu s-a intamplat nimic cu exceptia faptului ca Partidul Nazist se extindea foarte repede.
In acesti ani s-a format organizatia Tineretul Hitlerist.
In 1933, datorita capabilitatilor de foarte bun politician ale lui Hitler, el si partidul sau au luat cu asalt guvernul si au format "Reich"-ul. Al treilea Reich. Probabil ultimul.
Bineinteles ca restul e stiut de orice student bun la istorie. Hitler a facut din Germania o adevarata masina de razboi si de asemeni a distrus casele, familiile si vietile celor pe care îi considera "rasa nepotrivita" din care faceau parte si evreii. A intreprins o actiune de ucidere in masa a milioane de oameni: evrei, polonezi, crestini si alte minoritati etnice sau religioase. Al doilea razboi mondial a destramat Europa, parte din Africa, Japonia dar mai ales marele invins Germania. Aceasta a insemnat sfarsitul nazismului.
Rolul lui Hitler în planul instaurarii
Noii Ordini Mondiale
Acest articol abordeaza rolul pe care l-a jucat Adolf Hitler în marele Plan al Noii Ordini Mondiale si învataturile oculte primite de Hitler de la Meister Dietrech Eckhart. Aceste informatii sunt de o importanta cruciala în întelegerea Noii Ordini Mondiale care se urmareste a fi instaurata, deoarece, din toate punctele de vedere, Hitler a reprezentat imaginea perfecta a Anticristului epocii New Age care urma sa vina. Cu alte cuvinte, Anticristul anuntat de Biblie va semana perfect cu Hitler, si va domni în acelasi mod, îndeplinind aceleasi scopuri malefice împotriva oamenilor.
Înainte de a porni mai departe în derularea informatiilor, este indicat sa ne reamintim câteva profetii biblice care prevestesc caracteristicile viitorului Anticrist: 1. Daniel 8: 23-25 “Si când sfârsitul va fi aproape (sfârsitul veacurilor)… se va ridica un rege cu chip fioros si care va avea stiinta celor întunecate. Iar puterea lui va fi mare, dar nu va fi de la el izvorâta: si el va distruge prin metode oculte, si îsi va spori influenta prin diverse practici, si îi va distruge pe cei drepti si credinciosi. Si, de asemenea, prin domnia sa va face sa prospere stiinta (magiei negre sau vrajitoriei) sub obladuirea lui; si se va proslavi pe sine însusi si fara lupta directa îi va distruge pe multi…” Aceasta este o descriere a Anticristului care va domni în “veacurile de pe urma”. Majoritatea celor care citesc acest pasaj nu au nici cea mai mica idee despre faptul ca aici se face referire la vrajitorie.
“Un rege cu chip fioros” este un mod foarte adecvat de a-l descrie pe Adolf Hitler sau pe oricare vrajitor. Fara-ndoiala, Hitler a practicat magia neagra, iar în cea mai mare parte din demonstratiile lui oratorice publice a facut uz de diverse metode active de magie neagra.
“Stiinta lucrurilor întunecate” înseamna de fapt, în limba în care a fost scris textul initial, “magie neagra si vrajitorie”. În urmatoarea fraza se spune ca “va face sa prospere ‘stiinta’ (mestesugul) sub propria obladuire”. Acest cuvânt se refera, din nou, în mod evident la vrajitorie.
Pentru a verifica daca termenul “stiinta” se refera în acest caz la magie sau vrajitorie este suficient sa intram într-o librarie occidentala unde se vând carti din curentul New Age sau satanist si sa rasfoim câteva publicatii. Magicienii sau satanistii se refera la practicile lor malefice prin cuvântul “stiinta” (sau “mestesug”). Astfel, putem concluziona ca acest pasaj biblic prevesteste clar ca Anticristul va fi un adept practicant experimentat în magia neagra.
2. Daniel 11:37-38 “El nici nu-l va preamari pe Dumnezeul stramosilor sai, nici nu va avea dorinta pentru femei, nici nu se va închina nici unui Zeu: caci se va proslavi si adula pe sine însusi mai presus de orice…”
“Anticristul nu-l va iubi pe Dumnezeul stramosilor sai”. Cu alte cuvinte, el va practica o religie care nu este izvorâta din Scripturile ebraice, din Vechiul Testament. “Anticristul nu va avea dorinta pentru femei”. Învatatii si cercetatorii Bibliei cred ca acest lucru înseamna ca va fi un pervertit din punct de vedere sexual sau un homosexual, sau ambele.
3. Apocalipsa 17:10-11 “Sunt si sapte împarati: cinci au cazut, unul este, iar celalalt n-a venit înca, si când va veni, el va ramâne putina vreme. Si fiara care era, si nu mai este, ea însasi este al optulea, si este din numarul celor sapte si merge la pierzanie”. Cei “sapte împarati” din acest capitol sunt sapte Regi Tenebrosi. Un “Rege Tenebros” este un conducator unic din doua puncte de vedere: 1) Din punct de vedere politic este un dictator absolut. Acest fapt nu reprezinta nimic nou, caci istoria este plina de asemenea personaje. 2) Din punct de vedere ocult, el va fi un slujitor al Satanei instaurat lider, si care îndeplineste rolul unic de a-si conduce zilnic poporul în conformitate cu preceptele satanismului. Când aceste doua caracteristici sunt puse la un loc, se obtine o lista foarte scurta de conducatori care au domnit în acest mod. Pe vremea când Apostolul Ioan a scris “Apocalipsa”, lumea se afla sub calcâiul celui de-al saselea Rege Tenebros, Nero al Romei (desemnat în citat prin “unul este”).
Înainte de Nero, lumea a mai avut cinci regi Tenebrosi, a caror serie a început cu Nimrod al Babilonului. Dar, dupa Nero, nu a mai existat nici o persoana care sa îndeplineasca acest rol unic de “Rege Tenebros”; nimeni, pâna la Adolf Hitler! Hitler a fost atât un dictator absolut, cât si un “preot” satanic pentru întreaga natiune. Oricine are informatii dspre doctrina satanista va poate confirma ca spectacolele publice uriase ale lui Hitler erau pur si simplu niste ceremonii publice satanice în care Hitler juca rolul de Mare Preot.
Deci, Hitler a fost cel de-al saptelea Rege Tenebros din istoria Omenirii si, exact asa cum au prevestit Scripturile sfinte, el a domnit numai 12 ani (“el va ramâne putina vreme” - asa cum spune citatul biblic). Prin urmare, Anticristul va fi cel de-al optulea “Rege Tenebros” al istoriei si va fi “din numarul celor sapte”, cu alte cuvinte, va fi exact la fel ca ceilalti sapte “Regi Tenebrosi” care au domnit înaintea lui. El va fi exact ca Adolf Hitler! În Biblie se mai spune ca aceasta domnie a Anticristului, oricât de teribila ar fi, va fi precedata imediat de o perioada de “pace si siguranta” (cum aparent exista astazi) si de un sfârsit aparent al razboiului si suferintelor. Toate popoarele lumii vor fi pacalite cumplit de aceste aparente.
Imediat dupa cel de-al doilea razboi mondial au început sa apara zvonuri si povesti despre implicarea lui Hitler în practica oculta, întunecata si malefica a magiei negre. Dar, pe cât de brusc au aparut aceste informatii, pe atât de abrupt au si disparut. Istoricii si politicienii au parut foarte potrivnici în a recunoaste fatis aceasta latura satanica a personalitatii lui Adolf Hitler. Cu toate acestea, este necesar sa întelegem existenta acestei laturi, deoarece multe din cele petrecute în timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, nu pot fi întelese sau explicate în afara contextului practicarii vrajitoriei de catre Hitler si oamenii lui de încredere.
Acest studiu nu s-ar fi putut realiza pornind de la publicatiile aparute în librariile sau bibliotecile obisnuite. Exista librarii New Age sau sataniste, unde se gasesc carti ai caror autori nu se dau înapoi de la a aduce în discutie satanismul lui Hitler. În lucrarile “Cenusa lui Hitler - Semintele unui Nou Reich”, de Col. Howard A. Buechner si “Sulita Destinului”, de Trevor Ravenscroft si Samuel Weiser se abordeaza pe larg problema satanismului lui Hitler. În “Sulita Destinului”, Trevor Ravenscroft arata ca procesele de la Nurenberg au avut un esec total în a identifica adevarata natura a raului care a existat în spatele “fatadei exterioare a Socialismului National”; într-adevar, “ritualurile de initiere si practicile magiei negre constituiau esenta dominatiei naziste”. Peste numai câteva pagini, Ravenscroft afirma ca, între anii 1909-1913, “Hitler a atins nivele “superioare” de constiinta utilizând drogurile si a studiat în profunzime ocultismul medieval si magia ritualica ...”.
În 1904, când Hitler avea 15 ani, el se afla împreuna cu un prieten, August Kubizek. La un moment dat, l-a prins brusc de mâini pe Kubizek si l-a strâns foarte tare. Ochii îi ardeau de parca ar fi avut febra si a început sa vorbeasca cu o voce puternica, aspra si ragusita. Kubizek a simtit atunci ca Adolf era controlat de o entitate ciudata care salasluia în corpul lui. Si în acel moment el vorbea elocvent despre faptul ca avea sa-i fie dat un mandat de conducere a Germaniei, pentru a-i reda acestei tari gloria ei de drept.
Misterul fusese spulberat: Hitler facuse experimente satanice timp de aproximativ un an, iar acum era posedat de demoni. La aceasta vârsta, Hitler a fost, de asemenea, puternic influentat de alte doua personalitati: Friedrich Nietzche care îndemna, prin filosofia lui, ca valorile crestine nemtesti sa fie revizuite si înlocuite cu valorile pesimismului si nihilismului, si Richard Wagner, marele compozitor german, care “îl adora pe Lucifer deghizat cu siretenie într-un Christos Exclusivist al rasei Arienilor”.
Între 1903-1913, cei care-l cunosteau pe Hitler au remarcat ca el s-a transformat dintr-un vorbitor timid, care parea ca se bâlbâie la fiecare cuvânt, într-un orator foarte puternic si charismatic care parea sa aiba capacitatea de a-si fermeca auditoriul. Si totusi, vocea pe care o avea nu era a lui si el parea impregnat de o forta stranie în timp ce vorbea . În cartea “Cenusa lui Hitler”, autorii comenteaza în legatura cu schimbarea stilului oratoric al lui Hitler: “Multi oameni cred ca prost instruitul Adolf Hitler s-a transformat în oratorul cel mai de succes care a trait vreodata pe pamânt...”
Ce schimbare imensa a însemnat pentru viata lui Hitler aceasta posesiune demoniaca! Femeile din Germania îl considerau “politicos, sarmant, stilat si foarte chipes”. Probabil ca ochii lui hipnotici le inspirau multora dintre ele o atractie fatala.
Se stie în lumea oculta ca demonul care poseda o fiinta încearca sa atraga sau sa hipnotizeze si alti oameni. Hitler adora întâlnirile fata în fata, între patru ochi, cu dusmanii sai, deoarece stia ca îi putea controla cu usurinta, asa cum a facut la Munchen cu Primul Ministru britanic Chamberlain! Ochii lui de un albastru pal radiau o putere hipnotica.
De asemenea, Hitler a fost irezistibil atras de povesti din mistica Pan-germanica, de vechi legende nordice, apartinând unui popor legat printr-o fratie de sânge care substituise Crucea Crestina cu Swastika si care participa la ritualuri de magie neagra în care erau implicate perversiuni sexuale. Toate acestea alcatuiau un amestec îmbatator pentru mintea si sufletul tânarului Adolf, dar în acelasi timp îl pregateau pentru experienta sa ultima, si anume intrarea în unele societati satanice. Maestrul unei astfel de societatii era în acea vreme Dietrich Eckhart, care a exercitat o profunda influenta asupra lui Hitler. În aceasta perioada Hitler a început sa devina fascinat de personalitatea, puterea si misiunea Anticristului. Si tot în aceasta perioada i s-a schimbat culoarea ochilor, acestia capatând o nuanta de albastru palid care apare de multe ori la oamenii care sunt posedati.
Eckhart a fost unul dintre cei mai fanatici si experimentati practicanti ai satanismului din Europa. El le spunea în repetate rânduri colegilor sai adepti ca a primit un mesaj satanic conform caruia el avea “destinul de a pregati scena pentru Anticrist, omul care va fi inspirat de Lucifer sa cucereasca lumea si sa duca la glorie rasa Ariana.”
Eckhart a condus o serie de sedinte de magie la care au participat atât ocultisti rusi, cât si germani, si în care Alfred Rosenberg a jucat un rol esential. Rosenberg, considerat el însusi a fi profetul Anticristului si interpretul Protocoalelor Înteleptilor Sionului, o invoca cu regularitate pe “Fiara din Apocalipsa - Monstrul Luciferic care preluase controlul asupra corpului si sufletului lui Adolf Hitler”.
Între anii 1919-1923, Eckhart nu a precupetit nici un efort pentru a-l instrui temeinic pe Hitler în toate aspectele legate de magia neagra, transformându-l într-unul dintre cei mai de vaza adepti ai ocultismului întunecat din istoria omenirii. Astfel, Eckhart l-a selectionat pe Hitler în vederea instruirii acestuia în una dintre cele mai înalte forme de magie neagra, care fusese inventata cu 1000 de ani mai devreme si fusese reactualizata de Alister Crowley. Aceasta forma de magie neagra aducea pervesiunea sexuala pâna la un grad nemaiîntâlnit în istoria magiei. Ritualurile si ceremoniile specifice acestei magii contineau practici sexuale perverse si extrem de sadice, sacrificii animale, orgii heterosexuale, biciuiri pâna la sânge si sodomie, întrucât Crowley “descoperise ca cel care se lasa prada ritualurilor celor mai sadice îsi putea trezi o capacitate vizionara patrunzatoare cu privire la lucrarile inteligentelor malefice si putea dispune de puteri magice fenomenale”.
Hitler era groaznic torturat în timpul acestor ritualuri. Într-unul dintre aceste ritualuri s-a realizat si “initierea lui Hitler printr-un ritual magic sadic monstruos” care l-a facut pe Hitler sa devina “moale între picioare”, incapabil sa “daruiasca placere vreunei femei”. Acest act monstruos l-a facut pe Hitler incapabil de vreo alta activitate sexuala normala, dar în schimb l-a umplut cu o ura si cu un venin supranaturale. Acum, pervertirea lui Hitler devenise atât de monstruoasa, încât el era capabil sa planuiasca si sa duca la îndeplinire faptele cele mai cumplite pe care le-a cunoscut vreodata omenirea.
Monstruozitatea lui Hitler era atât de terifianta încât istoricii si biografii nu au putut sau nu au vrut sa vada si sa înteleaga realitatea. Dupa spusele pline de autoritate ale lui Ravenscroft “, principalii biografi ai lui Hitler nu au fost capabili sa sesizeze ca perversiunea sexuala a preluat locul central în viata lui . Ei se ocupa de aceasta problema într-un mod fragmentat în capitole de genul “Era oare Hitler impotent?” sau “Atitudinea lui Hitler fata de femei”. Ei nu reusesc nicidecum sa înteleaga ca o pervertire sexuala monstruoasa se afla în însasi esenta existentei lui, constituind sursa puterilor sale mediumice si a clarviziunii si motivatia ascunsa în spatele fiecarui act de razbunare sadica asupra umanitatii.
Nu exista nici o îndoiala ca Adolf Hitler a fost la fel de impotent ca si Regele Klingsor, caci si el, la rândul lui, era incapabil de a ajunge la orgasm prin relatii sexuale normale. Aici nu este vorba despre castrarea fizica; ci ca, mai degraba, “impotenta lui Hitler avea un fundament psihologic profund. Împlinirea sexuala a lui Hitler rezulta doar în extremele sadismului si masochismului, si el cunostea desfatarea sexuala numai daca le provoca durere altor oameni sau daca suferea dureri el însusi. ... Hitler se retragea pe ascuns în cartierul rau famat al Vienei, unde se lasa legat si biciuit de catre orice prostituata care era dispusa... De altfel, acesta este si genul de relatie dintre Hitler si Eva Braun. Ea îi îndura tirania oricând si oriunde, cu exceptia situatiei când se aflau în dormitor, unde ea devenea stapâna atotputernica iar el (Hitler) sclavul care se târa în genunchi”.
Hitler, în 1921, la vârsta de 33 de ani, era complet posedat de spirite malefice si perfect pregatit sa preia conducerea Partidului Socialist National. Nimeni nu ar putea întelege monstruozitatea actiunilor ordonate de Hitler si graba lui în desfasurarea celui de-al II-lea razboi mondial, fara a cunoaste adevarul despre pervertirea satanica în care el s-a complacut de bunavoie.
Deci Hitler se considera a fi chiar Anticristul, la fel crezând si multi alti ocultisti ai lumii din acel timp. În realitate, Hitler a fost predecesorul imediat al adevaratului Anticrist. Hitler a fost cel de-al saptelea Rege Tenebros din Apocalipsa; adevaratul Anticrist va fi al optulea Rege Tenebros si va semana cu Hitler, în conformitate cu prevestirile profetiilor. Dar, acest al optulea Rege Tenebros va reusi sa-si ascunda bine monstruozitatea fata de omenire, convingându-i pe oameni ca el vine precum un Christos plin de “iubire”, ca un aducator al “pacii si sigurantei” unei lumi care are atâta nevoie de ele. Dupa ce va fi convins aproape pe toata lumea ca este divin si demn a fi preaslavit, el îsi va arunca masca si va initia seria evenimentelor groaznice descrise de Apocalipsa. Cu adevarat, profetul Daniel a avut dreptate când a spus ca “Prin pace (fara lupta) va distruge pe multi”. (Daniel 8:25). Se pare ca suntem foarte aproape de momentul aparitiei Anticristului.

Materie: Istorie
Nivel:
Postat de: in 23 Martie 2005
Nota: 8.20 (5 note primite)
Accesari: 298
Download-uri:111
Voteaza acest referat
Daca acest referat te-a ajutat, te rog sa-i acorzi o nota. Multumesc.
 1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   


Referat-Scoala.ro     contact@referat-scoala.ro
www.index2000.ro

Referat-scoala.ro StatsXweb.ro - Totul intr-un singur loc!Director web - Roportal